Kisaturisti: Baselissa muhii yllätys, Madrid suoriutuu rutiinilla!

Loistavaa keskiviikkoiltaa rakkaat betsiystävät. Meikäläinen kävi tässä hieman illan Mestarien liiga pelikohteita läpi ja löysin molempiin otteluihin pelattavaa. Pidemmittä puheitta viskaistaan paskanjauhanta Seppo Räty tyylisellä kiskaisulla takavasempaan ja isketään kiinni valintoihin.

Aloitetaan Gelsenkirchenistä missä kotijoukkue Schalke saa vieraita etelästä, kun kuparisen rusketuksen omaava Cristiano Ronaldo joukkoineen saapuu Veltins-Arenalle. Joukkueiden välinen tasoero on valtava eikä Real Madrid missään nimessä tahdo jättää ratkaisua Santiago Bernabeulle. Rapatessa tunnetusti roiskuu ja kovalla ryminällä hyökkäävä Los Blancos kaivaa pallon suurella todennäköisyydellä ainakin kertaalleen tänään omasta verkostaan. Pelataan varman päälle ja minimoidaan riskejä, kun lapuiltamme löytyy vierasjoukkueen maalit yli 1,5, joka tarjoaa kerrointa 1,54.

Meikäläinen tykkää aina vähän kettuilla ja pelata ennakkosuosikkeja vastaan, kuten olette varmaankin jo Twitterissä huomanneet. Vahva kutina onkin nyt siitä, että tämän illan yllätys muhii Baselissa ja St. Jakob-Parkilla. Basel pelasi jo alkulohkossa erittäin vahvaa peliä kotiotteluissa, eikä Porto ainakaan helppoja pisteitä Sveitsistä hae. Uskon vahvasti, että tämä ottelupari ratkeaa vasta Porton hikisessä ja kosteassa illassa. Pelaan kuitenkin taas pienen varmistuksen kautta ja isken lapulle 1X valinnan, joka antaa kerrointa 1,64.

Kotisohvalla, areenoilla tai stadioneilla. Kisaturisti on aina #pelipaikoilla. Ole sinäkin!

Muista seurata meikää Twitterissä, niin pysyt hereillä! @Kisaturisti