Dramaattista tietoa julki Kirill Kaprizovista – käännytetty kahdesti Yhdysvalloista

Kirill Kaprizov Ville Husso - Pallomeri.net

Minnesota Wildin supertähti Kirill Kaprizov on ajautunut melkoisiin ongelmiin, sillä mies ei pääse tällä hetkellä matkustamaan Yhdysvaltoihin.

Jo aikaisemmin Venäjältä kantautui tietoja, että Kaprizov on etsintäkuulutettu ja miestä epäillään väärennetyn sotilastunnisteen ostamisesta. Nyt The Athletic on kertonut lisätietoa venäläispelaajan tapauksesta. Lehden mukaan Kaprizov on jo kahdesti yrittänyt palata takaisin Yhdysvaltoihin, mutta molemmilla kerroilla hänet on käännytetty takaisin.

Ensimmäisellä kerralla Kaprizov yritti palata maahan Dubain kautta, mutta pelaaja käännytettiin ilmeisesti sen takia, että hänellä ei ole voimassaolevaa viisumia. Toisella kerralla Kaprizov matkusti takaisin jenkkeihin meriteitse Karibian kautta, mutta lopputulos oli jälleen sama.

– Tämä on pelottavaa, pelottavaa meille kaikille. On kauhistuttavaa nähdä Kirill, jonka tunnemme niin hyvin, tällaisessa tilanteessa. Toivomme, että kaikki järjestyy, Minnesotan päävalmentaja Dean Evason kommentoi The Athleticille.

Kaprizov on tällä hetkellä lehden tietojen mukaan Venäjällä, mutta tulevaisuus on täysin hämärän peitossa.


Pelaajat:
Joukkueet: