Video: NHL-ottelulle Hollywood-huipennus – Kings osui tyhjän maalin tolppaan, Wild tasoitti 1,4 sekuntia ennen summeria

Los Angeles Kings - Minnesota Wild / Pallomeri.net

Los Angeles Kings ja Minnesota Wild tarjoilivat draamaa koko rahalla, kun ottelun varsinainen peliaika sai todellisen Hollywood-lopun.

Sanotaan, että urheilussa voittaminen on monta kertaa ”pienestä kiinni”. Varhain sunnuntaiaamuna pelatussa ottelussa oli kyse juuri tästä.

Los Angeles Kings oli sekuntien päässä varsinaisen peliajan voitosta ja näytti siltä, ettei Minnesota Wild voisi sitä enää millään estää. Kings-pakki Matt Roy näet lähetti kiekon kohti tyhjää Wildin maalia ja kiekko näytti menevän suoraan kohti. Maalilla Roy olisi vienyt Kingsin 4-2-johtoon 36 sekuntia ennen loppua, mutta toisin kävi.

Royn veto osui tolppaan ja luodin täpärästi väistäneellä Wildilla oli vielä seitinohut mahdollisuus. Wildin kuusikko sai vietyä kiekon hyökkäysalueelle ja kokenut puolustaja Ryan Suter sai kiekon lapaansa viimeisillä sekunneilla.

Hollywood-trilleriksi muodostunut varsinainen peliaika sai kliimaksinsa, kun Suter kiskaisi pelin tasoihin kauden avausmaalillaan, kun kellossa oli jäljellä enää 1,4 sekuntia!

Wild pilasi Kingsin jo käynnistymäisillään olleet bileet lopullisesti jatkoajalla, kun Marcus Johansson kajautti kiekon ylähyllylle aivan jatkoajan lopussa sinetöiden Wildin 4-3-voiton.

Minnesota Wild väistää luodin, kun Kingsin Matt Royn laukaus kajahtaa tolppaan:


Wildin Ryan Suter tekee dramaattisen tasoitusmaalin:

Marcus Johansson sinetöi jatkoajalla kuilun partaalta pelastuneelle Wildille voiton:

Katso myös: Video: Jeff Petry maalasi hieman erikoisemmalla tavalla – käsisyöttö itselle Mikko Koskisen haaroista


Joukkueet: ,