Video: Kings SC:n nopea vapari sai tuomarinkin hämilleen – täysin hävytön maali hyväksyttiin lopulta

Kings sc / Pallomeri.net

Kolmosessa nähtiin Kings SC:n toimesta perin hämmästyttävä maali, joka lopulta hyväksyttiin tuomarin pidettyä pitkän miettimistauon.

Miesten kolmosen itälohkon keskiviikon kierroksella pelattu Kings SC-JPS -ottelu herätti taatusti reipasta parranpärinää vierasjoukkueen leirissä, kun Kings voitti ottelun maalein 2-1 ja voittomaaliksi jäi osuma, joka oli vähintäänkin mielenkiintoinen.

Kingsille tuomittiin 71. minuutilla vapaapotku aivan rangaistusalueen tuntumasta, kun kapteeni Petteri Rönkkö sai pallon haltuunsa ja hänen päänsä päälle syttyi kirkkaana palanut lamppu.

Mainos alkaa

Rönkkö päätti antaa vaparin salamannopeana, painoi pallon kaikkien hämmennykseksi tyhjään maaliin ja säntäsi tuulettamaan. Erotuomari oli puhaltanut pelin poikki ennen vapaapotkua ja tämä tarkoitti videolla kuullun sanailun perusteella ainakin JPS:n tulkinnan mukaan sitä, ettei vapaapotkua voinut antaa nopeana.

Molemmat joukkueet piirittivät erotuomarin ja asiasta käytiin hetken aikaa keskustelua. Erotuomari otti pienen miettimistauon ja lopulta päätyi hyväksymään maalin.

Kings SC:n Petteri Rönkkö pistää nopean vaparin sisään ja erotuomari lopulta hyväksyy maalin:

https://twitter.com/Byyri/status/1403084626285957120

Katso myös: Video: Hämmentävä tapaus jalkapallolähetyksen taustalla – katsoja pakeni uhkarohkeasti järjestyksenvalvojia