Video: Käsittämätön moka Englannin 5. tasolla – King’s Lynnin pakki teki oman maalin lähes 30 metristä

King's Lynnin Pierce Bird / Pallomeri.net

Englannin 5. tasolla nähtiin aivan käsittämätön oma maali, kun King’s Lynnin puolustaja Pierce Bird pisti pallon omiin lähes 30 metristä.

Englannin 5. sarjatasolla, National Leaguessa, nähtiin lauantaina taatusti kuluvan jalkapallokauden hämmästyttävin oma maali, kun Eastlegh isännöi King’s Lynniä 3-3-tasapeliin päättyneessä pelissä.

Kyseinen oma maali syntyi jo ottelun avausminuutilla, kun King’s Lynn pelasi pallon omaan alakertaan ja oli rakentamassa uutta hyökkäystä. King’s Lynnin toppari antoi syötön alaspäin omalle maalivahdilleen, joka puolestaan jatkoi pallon välittömästi kohti vasenta laitaa.

Mainos alkaa

Sitten tapahtui kummia. Laitapakki Pierce Bird juoksi palloon ja sai Eastleigh’n pelaajan kimppuunsa. Prässi vaikutti asiaan varmasti jonkin verran, mutta sekään ei voi millään kokonaan selittää mitä tapahtui.

Bird nimittäin syötön sijaan potkaisi pallon komeassa kaaressa kohti omaa maalia ja veskarin ollessa edelleen vastassa, tuli Bird pistäneeksi pallon omaan pönttöön. Hulluinta maalissa on vielä se, että Bird oli hieman alle 30 metrin etäisyydellä maalista.

Koomisen lisäsyvyyden maalin tuo se, että osuma oli kauden aluksi kahdesti nollille jääneelle Eastleigh’lle kauden ensimmäinen.

King’s Lynnin Pierce Bird kajauttaa pallon omaan maaliin lähes 30 metristä:

Katso myös: Video: Pikkuhuuhkajien Anssi Suhonen esitteli maagisen Rainbow Flick -harhautuksen EM-karsinnoissa