Kimi Räikkösen viimeiset kierrokset Ferrarilla – tekeekö Jäämies vedonlyönnissä “patriklaineet”?

Kimi Räikkösen Räikkönen Niki Juusela Ferrari Kimi Räikkönen / Pallomeri.net

Kimi Räikkönen ajaa tulevana viikonloppuna jäähyväiskilpailunsa Ferrarin numero 7 ratissa. Suomalainen katkaisi syksyllä vuosien mittaisen voitottoman putkensa, mutta varmasti Jäämiehellä on haluja näyttää kauden päätöksessä, millaisen virheen Ferrari teki päästäessään Kimi Räikkösen ensi vuodeksi Sauberille.

Vedonlyöntiyhtiö on laatinut Kimin kunniaksi tulevaan viikonloppuun erikoiskohteita. Vedonlyöjät voivat veikata esimerkiksi Räikkösen hattutemppua eli sitä, voisiko Iceman ajaa kauden päätöksessään paalulle, voittoon ja vieläpä kisan nopeimman kierroksen? Voittokerroin tälle olisi muheva 67.00. Toinen veto kysyy, voittaako Kimi kilpailun ja puhuu tiimiradiossa kisan jälkeen Sebastian Vettelille tutulla tavalla italiaa. Tälle yhdistelmälle kerroin olisi 19.00.

Marraskuun alussa peliyhtiö tarjosi peräti yli sadan kerrointa siitä, toteuttaako Patrik Laine Suomessa pelatussa NHL-pelissä seuraavan yhdistelmän: Enemmän tehopisteitä ottelussa kuin Aleksander Barkov, laukauksia kohti maalia vähintään kuusi kappaletta ja että Laineen maila hajoaa ottelussa.

Kyseinen veto toteutui ja aiheutti peliyhtiölle valtavat tappiot suomalaisten innostuttua lyömään aiheesta vetoa oikein urakalla.

Useimmista F1-kohteista on tänäkin kisaviikonloppuna mahdollista lyödä vetoa myös erikseen. Räikkönen on usein tottunut kellottamaan kisan nopeimman kierroksen aivan viime hetkillä, vaikka kisa olisi päättynyt sijoitukselle palkintopallin ulkopuolella. Kerroin tälle on nyt 13, mutta kisan todennäköisimpänä nopeimman kierroksen kellottajana pidetään tällä hetkellä Valtteri Bottasta.

Abu Dhabin aika-ajot ajetaan lauantaina klo 15 ja kisa sunnuntaina samaan aikaan.

Kimi Räikkösen erikoiskohteet:

Kimi Räikkönen aika-ajon voitto, kilpailun voitto ja kisan nopein kierros
67.00

Kimi Räikkönen voittaa kilpailun ja puhuu italiaa tiimiradiossa jäähdyttelykierrokselle kilpailun loputtua
19.00

Kimi Räikkönen ajaa kisan nopeimman kierroksen
13.00

Valtteri Bottas ajaa kisan nopeimman kierroksen
3.50

Kilpailun voittaja:

Lewis Hamilton 2.70
Sebastian Vettel 2.70
Valtteri Bottas 5.50
Max Verstappen 8.00
Kimi Räikkönen 9.00
Daniel Ricciardo 12.00