Video: Draamaa päätöskierroksella – Kimi Räikkönen ja Sebastian Vettel rysäyttivät oudosti yhteen

Kimi Räikkönen ja Sebastian Vettel F1 2021 / Pallomeri.net

Itävallan Grand Prix’n päätöskierroksella nähtiin hieman draamaa, kun Kimi Räikkönen ja Sebastian Vettel törmäsivät toisiinsa omituisesti.

Itävallan GP:n loppuhetkillä nähtiin hieman draamaa, kun taistoa edellä olleita George Russellia ja Fernando Alonsoa vastaan käynyt Kimi Räikkönen ajautui yllättävään kolariin.

Kolari sattui, kun takana ollut Sebastian Vettel tuli hänen rinnalleen ja Räikkösen oikea eturengas otti kiinni Vettelin vasempaan takarenkaaseen. Molemmat ajautuivat ulos radalta.

Kaksikko osui yhteen mutkan neljä ulostulon jälkeen. Kolari tiputti Räikkösen sijalle 16. ja Vettelin sijalle 17. Tämän lisäksi kisan tuomaristo kutsui Räikkösen ja Vettelin kuultavaksi kilpailun jälkeen.

Kolari oli perin omituinen, sillä autot osuivat yhteen erikoisessa paikassa. Vaikutti aivan siltä kuin kuskit eivät olisi tajunneet toistensa olemassaoloa.

– Auto oli samanlainen kuin viikko sitten. Vähän ollaan hitaita. Lopussa oli vähän turha hässäkkä, mutta eipä me oltaisi oltu pisteillä muutenkaan, Räikkönen kuittasi ytimekkäästi.

– Se oli selvä väärinymmärrys. Olin sisälinjalla ja luulin olevani selvillä. Olen varma, ettei kolari ollut tahallinen, kummaltakaan puolelta. Emmepä olisi olleet kumpikaan pisteillä, Vettel puolestaan totesi.

Itävallan GP:n tuomaristo on vetänyt perin tiukkaa linjaa ja jatkaa näemmä sitä myös kilpailun jälkeen. Räikkösen ja Vettelin välillä tapahtunut osuma on näet mediatietojen mukaan johtanut kaiken kaikkiaan 10 eri tutkintaan.

Räikkönen sekä Vettel joutuivat tutkintaan omasta kolaristaan. Russellia puolestaan epäillään laittomista liikkeistä jarrutuslinjalla Räikköstä vastaan samalla kierroksella.

Tämän lisäksi peräti seitsemää kuljettajaa epäillään keltaisten lippujen laiminlyömisestä kolarin aiheuttamien tuplakeltaisten suhteen.

Tuomariston puhuttelussa on tällä hetkellä Charles LeclercDaniel RicciardoPierre GaslyNikita MazepinCarlos SainzSergio Perez sekä Antonio Giovinazzi.

Kimi Räikkönen ja Sebastian Vettel kolaroivat Itävallan GP:n päätöskierroksella:

Räikkösen ja Vettelin törmäys eri kuvakulmista:

Katso myös: Video: Huikea tyrmäys WTKF:ssä – kipakka kierrelyönti suoraan käkättimeen


Pelaajat: ,