Video: Jäämies oli elementissään – Kimi Räikkönen heitti tylyn kuitin toimittajalle

Kimi Räikkönen Alfa Romeo / Pallomeri.net

“Jäämiehenä” tunnettu Kimi Räikkönen toimi lisänimensä mukaisesti heittäessään tylyn kuitin antaessaan haastattelua saksalaiselle RTL-kanavalle.

Formulapiireissä “Jäämieheksi” kutsuttu Kimi Räikkönen ei tinkinyt tyylistään kauden toisen Itävallan GP:n aikana. Räikkösen Jäämies-persoona perustuu ainakin osittain siihen, ettei hän ole kovinkaan innokas esiintymään median edessä.

Korona-aika on tuonut Räikköselle helpotusta haastattelujen vähentyessä, mutta Räikkönen on sen verran suosittu, että poikkeusaikanakin hänen kommenttinsa ovat haluttua tavaraa. Saksalainen RTL-kanava julkaisi videon siitä, kun heidän onnistui saada lyhyt audienssi Räikkösen kanssa.

RTL:n toimittaja ehdotti Räikköselle, että tällä hetkellä vallitsevat olosuhteet rajoituksineen eivät ole hänelle varmaankaan niin pahat, kun hän voi pitkälti keskittyä ajamiseen kaiken muun F1-sirkuksen sijaan.

Räikkösellä oli kuitenkin valmiiksi teroitettu tikari mielessään, eikä hän epäröinyt sen käyttämisen kanssa.

– Joo, mutta on tässä edelleen nämä haastattelut. Se on se homman surullinen puoli. Hieman paremmin asiat ovat nyt. Sanotaan vaikka niin, Räikkönen kuittasi.

RTL:n toimittaja osasi ilmeisesti odottaa jotain tällaista ja jatkoi haastattelua kuin mitään ei olisi tapahtunut.

Kimi Räikkönen RTL-kanavan haastattelussa:

Katso myös: Video: Pelottava ulosajo F1-harjoituksissa – Daniel Ricciardo menetti autonsa hallinnan


Pelaajat:
Joukkueet: