Kimi Räikkönen jälleen elementissään haastattelussa – ”Olisipa minulla krapula”

Kimi Räikkönen jälleen elementissään haastattelussa – ”Olisipa minulla krapula”

Alfa Romeon Kimi Räikkönen ei menettänyt huumoriaan Kanadan GP:n aika-ajojen jälkeen, vaikka tulos oli todellinen pettymys.

Kimi Räikkönen jäi aika-ajojen ensimmäiseen osioon, joten sijoitus oli vasta 17. Haasin Kevin Magnussen täräytti kuitenkin autonsa seinään viimeisessä osiossa, minkä vuoksi tanskalainen starttaa varikon puolelta kilpailuun. Näin ollen Räikkösen sijoitus koheni lopulta yhtä sijaa paremmaksi.

Suomalainen tuskin oli hirveän onnellinen aika-ajojen jälkeen, sillä Alfa Romeon vauhti ei ole viime aikoina ollut odotetulla tasolla. Jäämiehen huumoriin huonot tulokset eivät ole kuitenkaan vaikuttaneet, sillä suomalainen täräytti jälleen yhden kuolemattoman letkautuksen lauantaina.

F1-toimittaja Will Buxton kysyi Räikköseltä, että onko vauhdin puute krapulaa viime kisoista. Suomalaisen vastaus ei jättänyt ketään kylmäksi.

– Olisipa minulla krapula, kuului Räikkösen vastaus.

Nähtäväksi jää, mikä olotila jäämiehellä on sunnuntaina, kun edessä on hirmuinen urakka. Kilpailu starttaa klo 21:05 ja se näkyy suorana lähetyksenä C Moren kautta.

Jaa tämä:


Pelaajat:

Aiheeseen liittyvät julkaisut