Detroit Pistonsin Killian Hayes kilahti rumasti – kajautti vastustajaa nyrkillä takaraivoon ja lensi ulos

Killian Hayes Detroit Pistons

Detroit Pistonsin Killian Hayes suuttui vastustajan kovista otteista ja vastasi rumalla ylilyönnillä, joka johti ulosajoon.

Detroit Pistonsin ja Orlando Magicin välisessä NBA-ottelussa nähtiin kelpo härdelli ensimmäisen neljänneksen lopulla, kun kovat otteet eskaloituivat lyömiseksi.

Kaikki alkoi, kun Magicin Moe Wagner ajeli Pistonsin Killian Hayesin joukkueena vaihtopenkille. Pistonsin Hamidou Diallo lähti tämän jälkeen kostamaan ja tönttäsi myös Wagnerin Pistons-pelaajien sekaan.

Mainos alkaa:

Hayes suivaantui Wagnerin antamasta töötistä aivan totaalisesti ja tuli takaisin tilanteen tuoksinaan vahvalla kostomentaliteeilla. Hayes läväytti selkä kentälle päin ollutta Wagneria nyrkillä takaraivoon ja lyyhistyi pelaajaruuhkaan iskun ansiosta.

Sen jälkeen Pistonsin penkin luona oli täysi tivoli päällä, kun aimo liuta pelaajia, valmentajia ja järjestyksenvalvojia ryntäsi paikalle joko selvittelemään tai pahentamaan tilannetta.

Tuomarit katsoivat tilannetta videolta ja päättivät antaa Wagnerille, Hayesille ja Diallolle ulosajot. NBA:n kurinpito jakeli vielä päälle kunnolla pelikieltoja, sillä peräti 11 pelaaja sai pannan. Pisimmän sai juuri Hayes, jolle mätkäistiin kolmen ottelun kielto. Puolestaan Wagner kuittasi kahden ottelun pannan.

Muut 9 pelaajaa sai yhden ottelun pelikiellon. NBA kuitenkin ajoittaa Orlandon pelikiellot niin, että joukkue saa kuitenkin kokoonpanon seuraavaan otteluun, sillä peräti yhdeksälle seuran pelaajalle tuli pelikieltoa.

Kentällä pelattiin välillä myös koripalloa ja Pistons voitti itse ottelun lopulta pistein 121-101.

Detroit Pistonsin Killian Hayes sai ulosajon tästä tilanteesta:

Katso myös: Hävyttömän nerokas suoritus viimeisillä sekunneilla – Luka Doncic missasi vapaaheiton tahallaan ja upotti kakkosen sisään


Joukkueet: