Video: Kiinan maajoukkuepelaaja rikkoi lakia kameran edessä – pidätys ja potkut seurajoukkueesta

Kiinan maajoukkuepelaaja Yu Hanchao / Pallomeri.net

Kiinan maajoukkuepelaaja Yu Hanchao mokasi pahasti, kun hän rikkoi lakia kameran edessä. Poliisi pidätti hänet ja hän sai myös monoa seuraltaan.

Kiinan jalkapallomaajoukkuetta edustava Yu Hanchao on saanut potkut seurajoukkueeltaan Guangzhou Evergrandelta, kun hän jäi nolosti kiinni Kiinan lakien rikkomisesta.

Hanchao muutti parkissa olleen autonsa rekisteritunnustaan ja jäi kameraan. Video tunnuksen väärentämisestä levisi ja poliisi pidätti Hanchaon. Hän tulee olemaan 15 päivän ajan poliisin huostassa ja tulee saamaan noin 650 euron suuruiset sakot.

Hänen seurajoukkueensa ei myöskään arvostanut väärentämistä ja ilmoitti Hanchaon sopimuksen purkamisesta välittömästi. Guangzhoun tiedotteessa perusteluksi todettiin se, että Hanchao oli tempauksellaan rikkonut paitsi lakia, mutta myös vakavasti seuran sääntöjä.

Mainos alkaa

Hanchao muutti rekisteritunnustaan kiertääkseen autolla liikkumiseen tehtyjä rajoituksia. Hanchaon auto on rekisteröity hänen kotikaupunkiinsa Liaoningiin Guangzhoun sijaan, joten hänen autonsa lasketaan ei-paikalliseksi.

Kiinan lakien mukaan ei-paikallisella autolla saa ajaa vain neljänä päivänä perättäin, jonka jälkeen auton täytyy olla neljä päivää jäähyllä ennen kuin sillä voi taas ajaa neljän päivän verran.

Yu Hanchao rikkoi Kiinan lakeja ja sai kenkää seuraltaan:

Tsekkaa myös: Video: Peter Regin ei jatka Jokereissa – seura julkaisi komean tribuuttipätkän