Kiinalaisluistelija teki törkeän tempun, joka kolahti omaan nilkkaan – viaton luistelija sai syyt niskoilleen

Kiinalaisluistelija Kexin Fan / Pallomeri.net

Pekingin olympialaisissa nähtiin sikamainen teko, kun kiinalaisluistelija Kexin Fan kaatoi vastustajansa, mutta jäi myös itse temppunsa uhriksi.

Pekingin olympialaisten pikaluisteluareenalla nähtiin todella ikävä episodi, kun menossa oli taistelu naisten 500 metrin välieräpaikoista. Puolivälierien ensimmäisessä lähdössä Kiinan Kexin Fan vesitti niin omansa kuin Alyson Charlesin ja Florence Brunellen kisan sikamaisella tempullaan.

Erässä neljäntenä ollut kiinalainen nappasi viimeisessä kurvissa kiinni ratamerkistä ja sujautti sen edessä luistelleen Alyson Charlesin jalkoihin. Charles tietenkin kaatui astuttuaan merkin päälle, mutta samassa Charles kaatui Fanin tielle kaataen myös hänet.

Kim Boutin luisteli maaliin ykkösenä Brunellen ollessa kakkosena ja jokaisen erän kaksi parasta eteni välieriin. Brunellelle kävi kuitenkin erityisen kylmät, sillä hän menetti välieräpaikkansa Valcepinalle. Tuomaristo näet antoi Brunellelle rangaistuksen lopun rytäkästä. Tuomaristo tulkitsi tilanteen täysin väärin ja tulkitsi videon niin, että Brunelle oli syyllinen sekä Fanin että Charlesin kaatumiseen.

Lopulta myös Charles päästettiin mukaan välieriin, joissa hän jäi neljänneksi, joten Brunelle joutui todellisen oikeusmurhan kohteeksi.

Kiinalaisluistelija Kexin Fan sabotoi törkeästi kilpakumppaniaan Alyson Charlesia:

Katso myös: Venäjän olympiaurheilijoiden Anton Slepyshev puski vastustajaa – selvisi ilman ulosajoa