Kiinalaiset snookerpelaajat todella pitkiin pelikieltoihin sopupelistä

snookerin snooker-vihjeet UK Championship John Higgins snookerin pelivihjeet snookerin mm-kisat the mastersin snookerin snooker live stream The Masters snooker-vihjeet WST

Kiinalaiset Yu De Lu ja Cao Yupeng on asetettu hurjiin pelikieltoihin, koska miehet ovat syyllistyneet viime vuosien aikana sopupeleihin.

World Snooker tiedotti viikonloppuna, että kiinalaiskaksikon ammattilaispelit ovat ainakin seuraaviksi vuosiksi pelattu, sillä kummallekin määrättiin massiivinen pelikielto. Yu De Lu sai kaksikosta ankaramman rangaistuksen, sillä miehelle tuomittiin 10 vuoden ja 9 kuukauden mittainen panna.

Sen sijaan Cao Yupeng sai kuuden vuoden pelikiellon, josta ensimmäiset 2,5 vuotta ovat ehdotonta. Mikäli mies onnistuu pysymään kirjallisen sopimuksen ehdoissa, niin 3,5 vuoden ehdollinen tuomio ei astu koskaan voimaan. Pahimmassa tapauksessa Yupeng on kuitenkin sivussa kuusi vuotta.

Yu De Lu syyllistyi sopupeliin viidessä eri ottelussa vuosina 2015-2017. Cao Yupeng oli puolestaan osallisena kolmessa ottelussa vuonna 2016.

Lisätietoa rangaistuksista sekä syytteistä voit lukea Finnsnooker.com-sivustolta.


Pelaajat: ,