Maajoukkuepakki Kieran Trippier joutui FA:n syyniin – epäillään vedonlyöntirikkeestä, pitkä pelikielto uhkaa

Kieran Trippier Atletico Madrid / Pallomeri.net

Englannin jalkapallomaajoukkueen puolustaja Kieran Trippier joutuu vastaamaan Englannin jalkapalloliiton syytteisiin vedonlyöntirikkomuksista.

Englannin jalkapallomaajoukkueen vakiokalustoon kuuluva puolustaja Kieran Trippier saattaa saada pitkän pelikiellon. Englannin jalkapalloliitto FA syyttää häntä asettamiensa vedonlyöntisääntöjen rikkomisesta.

Vedonlyöntirikkeen tarkkaa luonnetta ei ole medialle paljastettu, mutta sen kerrotaan liittyneen jollain tavalla Trippierin 25 miljoonan euron siirtoon Tottenhamista Atlético Madridiin. Siirto tapahtui heinäkuussa 2019.

Mainos alkaa

Trippierillä on toukokuun 18. päivään asti aikaa vastata FA:n syytteeseen.

– Olen täysin vapaaehtoisesti tehnyt yhteistyötä FA:n tutkijoiden kanssa ja niin aion toimia jatkossakin. Haluan tehdä selväksi, etten ole ammattilaisurani aikana lyönyt vetoa jalkapalloon liittyen saati hyötynyt taloudellisesti muiden lyömistä vedoista, Trippier puolustautui BBC:lle.

Jos Trippier lopulta todetaan syylliseksi, niin häntä odottaa pitkä pelikielto. Entinen Liverpool-hyökkääjä Daniel Sturridge sai samojen sääntöjen rikkomisesta kuukausien pannan.

Lue myös: USA:n naisten jalkapallomaajoukkue hävisi palkkariidan – tuomarin mukaan kyse ei ole syrjinnästä


Joukkueet: ,,