Eurosport: Toinen suomalaiskiekkoilijan kimppuun hyökkänneistä oli jalkapallopomo – jopa 12 vuoden vankeus uhkaa

Eurosport: Toinen suomalaiskiekkoilijan kimppuun hyökkänneistä oli jalkapallopomo – jopa 12 vuoden vankeus uhkaa

Suomalaiskiekkoilija Jaakko Turtiainen joutui Puolassa kamalan hyökkäyksen uhriksi ja nyt tekijät on selvillä. Toinen on paikallinen jalkapallopomo. Asiasta uutisoi Eurosport.

Eurosportin mukaan tapauksen johdosta on pidätetty kaksi henkilöä, joista toinen on 15-vuotias ja toinen 29-vuotias. Vanhempi miehistä on saman jutun mukaan jalkapalloseura GKS Jastrzebienin varapresidentti Pawel Duszynski. Tosin työ jo entinen, sillä GKS Jastrzebien ilmoitti välittömästi pahoinpitelyn jälkeen, että Duszynski on erotettu virastaan.

Poliisin tiedotteen mukaan hyökkäyksestä saattaa olla luvassa mittavat rangaistukset, sillä 29-vuotiasta miestä saattaa odottaa jopa 12 vuoden vankeus. Sen sijaan 15-vuotias on jo sijoitettu nuorisolaitokseen.

Turtiainen sai pahoinpitelyssä vammoja pään ja niskan seutuville, mutta ilmeisesti vammat ovat pieniä. Turtiainen siirtyi täksi kaudeksi pelaamaan Katowiceen, jossa pelaa useampi suomalaispelaaja. Myös päävalmentaja on suomalainen, sillä joukkuetta luotsaa Risto Dufva.

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut