Kiekko-Espoolta radikaali ratkaisu jatkoajalla – otti veskarin pois ja omissa kolisi

Kiekko-Espoolta

Kiekko-Espoolta nähtiin hieman erilainen taktiikka Mestiksessä Kiekko-Vantaata vastaan, kun joukkue otti jatkoajalla veskarin pois.

Kiekko-Espoo lähti pelaamaan upporikasta ja rutiköyhää, kun se päätti ottaa maalivahdin jatkoajalla pois. Näin ollen joukkue pääsi pyörittämään neljällä kolmea vastaan. Tämä kuitenkin kostautui pahimmalla mahdollisella tavalla, sillä Kiekko-Vantaa sai katkon ja pääsi iskemään kiekon tyhjiin.

Vastaavanlainen tilanne nähtiin myös EHT-turnauksessa, kun Venäjä otti Leijonia vastaan veskarin pois ja Suomi iski kiekon jatkoajalla tyhjiin.

Mestiksessä tapahtuneesta tilanteesta entistä mielenkiintoisemman tekee Jääkiekkoliiton säännöt, joiden mukaan Kiekko-Espoon pitäisi menettää tuo tappiosta tullut yksi piste.

– Jos jatkoajalla jompikumpi joukkue vaihtaa maalivahtinsa kenttäpelaajaan, menettää tämä joukkue saavuttamansa pisteen, jos vastustaja tekee maalin tyhjään maaliin, sääntöpykälässä 7.6.2. todetaan.

Asiasta huomautettiin myös Kiekko-Vantaan Twitter-tilillä, mutta ainakin toistaiseksi Kiekko-Espoolle on merkitty tuo yksi piste sarjataulukkoon.

Kiekko-Espoolta uhkarohkea taktiikka jatkoajalla

Jos video ei näy, niin voit katsoa sen Twitteristä!


Joukkueet: