Mestiksessä sattui harvinainen moka – Kiekko-Espoo unohti pelipaidat kotiin ja Ketterä pelasi Ketterää vastaan

Kiekko-Espoo lainapaidoissa

Mestiksessä tehtiin niin sanotusti “Jokerit”, kun Kiekko-Espoo unohti pelipaitansa Espooseen ja pelasi kaksi erää Ketterän U20-paidoilla.

Mestiksen kärkiottelussa Imatran Ketterän ja Kiekko-Espoon välillä jouduttiin harvinaislaatuiseen tilanteeseen, sillä kentällä oli kahden ensimmäisen erän ajan kaksi Ketterää. Kiekko-Espoolle oli käynyt niin sanotusti “Jokerit”, eli pelipaidat olivat jääneet Espooseen ja joukkue veti ylleen Ketterän U20-joukkueen paidat.

1990-luvun puolivälissä Sm-liigan puolella sattui vastaavanlainen tapaus, kun Jokerit matkusti silloisen Jyp HT:n vieraaksi ja paidat olivat jääneet Helsinkiin, joten Jokerit pelasi ensimmäisen erän ajan JYP:n vieraspaidoilla, kunnes joukkueen omat nutut saapuivat pikatoimituksella Jyväskylään.

Kiekko-Espoo joutui tulemaan toimeen kaksi erää vierailla paidoilla, ennen kuin Espoosta hälytetty paitakuljetus ehti Imatralle asti. Paitahärvääminen ei espoolaisten iltaa himmentänyt, sillä matkaan lähti paitsi tarina kerrottavaksi mutta myös voittajan osuus sarjapisteistä, sillä voitto heltisi jatkoajalla maalein 5-4.

Kiekko-Espoo joutui kömmähdyksen takia pelaamaan kaksi erää Ketterän U20-joukkueen paidoilla:

https://twitter.com/Mestis/status/1501598579420446728

Katso myös: TPS:n Vladislav Ushenin sortui ääliömäiseen temppuun – potkaisi vastustajaa ja lensi pelistä ulos


Joukkueet: