Kiekko-Espoo teki merkittävän hankinnan – Jani Nieminen tolppien väliin

SHL KHL Vantaalla Teräs-Kiekon erotuomari u18 pikkuleijonat kiekko-espoo Allsvenskan jääkiekko ice hockey - pallomeri.net

Suomi-sarjassa tulevalla kaudella pelaava Kiekko-Espoo on tehnyt kovan luokan hankinnan, sillä seura teki sopimuksen maalivahti Jani Niemisen kanssa.

30-vuotias Nieminen on erittäin kokenut maalivahti, sillä mies on pelannut Liigaa niin HIFK:ssa, Tapparassa, SaiPassa ja Bluesissa. Viime kaudella maalivahti pelasi slovakialaisen HKM Zvolenin riveissä. Niemisellä on myös kokemusta KHL-seura Ak Bars Kazanin tolppien välistä.

– Keskustelin Kimin kanssa etukäteen useamman kerran Kiekko-Espoon arvoista, yhteisöllisyydestä ja pyrkimyksestä kehittää espoolaista jääkiekkoilua eteenpäin. Tunsin, että arvomaailmamme ja tapamme toimia kohtaavat parhaalla mahdollisella tavalla, Nieminen sanoo Kiekko-Espoon tiedotteessa.

Mainos alkaa

Kiekko-Espoon urheilutoimenjohtaja Kim Hirschovits on ymmärrettävästi erittäin tyytyväinen Niemisen sopimukseen.

– Olemme erittäin iloisia, että Jani on tuntenut tapamme toimia oikeaksi ja arvomme omikseen. On hienoa, että hänellä on kova halu olla tukemassa Kiekko-Espoon rakentamista. Olen tuntenut Janin pitkän aikaa ja tiedän, että hän on erittäin kilpailuhenkinen ja hänellä on aina kova halu voittaa pelejä. Janin kaltainen maalivahti antaa pelaajille itseluottamusta kentällä, ja joukkueelle mahdollisuuden voittaa joka ilta, Hirschovits summaa Kiekko-Espoon tiedotteessa.