KHL-vihjeet: Vitjaz – Jokerit | Maanantai 21.12. klo 18:30

NHL-vihjeet Jokerit Liiga-vihjeet KHL-vihjeet NHL-vihjeet vetovihjeet lätkä jääkiekko shl-vihjeet lätkävihjeet pallomeri

Jokerit palaa maajoukkuetauolta takaisin kehiin maanantai-iltana, kun se vierailee Vitjazin vieraana Moskovan lähistöllä. Tässä KHL-vihjeet otteluun!

Vitjaz – Jokerit

Jokereille maajoukkuetauko tuli varmasti tarpeeseen, vaikka useampi pelaaja olikin omien maidensa mukana. Kuitenkin useampi pelaaja sai huilata ja treenata, mikä viime viikkojen otteluruuhkassa oli vähintäänkin ansaittua.

Jokereilla on alla kaksi tappiota, kun tuplapeleissä Ak Bars Kazan oli vahvempi. Päätä ei ole kuitenkaan tarve laittaa pensaaseen, vaan katse on käännettävä heti eteenpäin. Vitjaz ei ole todellakaan Jokereiden tasoinen nippu, joten voitto pitäisi pystyä vieraista kairaamaan.

Tarjolla on sellaista kerrointa, että vahvemmalla materiaalilla puksuttava narrilauma pistetään lapulle.

Mainos alkaa

SIIRRY COOLBETILLE TÄSTÄ!

Sivuiltamme löytyy myös päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, johon kootaan päivittäin parhaat netistä löytyvät vetovihjeet sinun poimittavaksesi.

Pallomeri.netin uusimmat vedonlyöntivihjeet – sisältäen tuplauksen ja triplauksen – saat suoraan puhelimeen ilmaiseksi WhatsAppin kautta! Lisätietoa tilauksesta löydät TÄSTÄ!