KHL-vihjeet: TsSKA Moskova ja SKA Pietari jatkavat voittojen tiellä

KHL-vihjeet: TsSKA Moskova ja SKA Pietari jatkavat voittojen tiellä

KHL-vihjeet luottavat jälleen tuttuun kaksikkoon, kun TsSKA Moskova ja SKA Pietari ovat jälleen tulessa. Alla pelivalinnat illan peleihin.

KHL-vihjeet:

TsSKA Moskova – Dynamo Moskova

TsSKA Moskova voitti ensimmäisen ottelun numeroin 4-1. Joukkueiden välinen tasoero oli juuri noin selvä kuin numerot osoittavat. Dynamo eteni vielä Jokereita vastaan jatkoon tiiviin puolustuspelin turvin, mutta tässä otteluparissa se ei tule riittämään. TsSKA jyrännee tänäänkin voittoon, minkä jälkeen jatkopaikka on entistä kauempana Dynamon vinkkelistä.

SKA Pietari – Lokomotiv Jaroslavl

SKA Pietari avasi sarjan 1-0-voitolla ja tuo tulemaan olemaan varmasti suunta myös tulevissa peleissä. Lokomotiv ei voi voittaa, mikäli peli menee maalintekokilpailuksi. SKA on kotikaukalossa vain niin äärettömän kova joukkue, että Loko on melko tekemättömän paikan edessä. SKA tulee tänään nappaamaan jo toisen voittonsa.

KHL-KERTOIMET

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat vedonlyöntilähteet koottuna samalle sivulle.

Nyt Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet, kilpailut sekä tietysti tuplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut