KHL-vihjeet: TsSKA Moskova ja SKA Pietari ovat rautaa kotikaukaloissa

KHL-vihjeet: TsSKA Moskova ja SKA Pietari ovat rautaa kotikaukaloissa

KHL:n pudotuspeleissä käynnistyy toinen kierros ja panokset kovenevat entisestään. Tässä KHL-vihjeet illan kahteen otteluun.

KHL-vihjeet:

TsSKA Moskova – Dynamo Moskova

TsSKA Moskova eteni avauskierrokselta helposti jatkoon, kun joukkue pudotti Vitjazin voitoin 4-0. Sen sijaan Dynamo Moskova joutui pelaamaan rankan ja fyysisen ottelusarjan Jokereita vastaan. Dynamo eteni jatkoon paremman maalivahtipelin sekä erikoistilannepelaamisen ansiosta. Nyt tuo etu häviää, sillä TsSKA on täysin eri kaliiberin joukkue. TsSKA tulee antamaan Dynamolle kovan opetuksen heti ensimmäisessä ottelussa.

SKA Pietari – Lokomotiv Jaroslavl

SKA Pietarin pudotuspelit alkoivat kahdella tappiolla, mikä varmasti kiristi hermoja tähtisikermän pukuhuoneessa. Tämän jälkeen tilille tuli kuitenkin neljä peräkkäistä voittoa ja se vapautti varmasti paljon lisäenergiaa henkisellä puolella. Lokomotiv on ikävä vastustaja, mutta kuitenkin SKA on pykälää laadukkaampi nippu. Näin ollen SKAn pitäisi aloittaa sarja voitolla kotiyleisön edessä.

KHL-KOHTEET

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat vedonlyöntilähteet koottuna samalle sivulle.

Nyt Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet, kilpailut sekä tietysti tuplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut