KHL-vihjeet: Torpedo-Jokerit | Nyt tuplataan pelikassa!

KHL-vihjeet Torpedo-Jokerit - Pallomeri.net

KHL-vihjeet tulevat tänään Luoteis-Venäjällä pelattavasta matsista, jossa paikallinen Torpedo isännöi kello 19:00 alkaen Helsingin Jokereita.

Torpedo Nizhni Novgorod aloitti kauden mukiinmenevästi, kun voittoja napsui tilille tasaiseen tahtiin, mutta viime aikoina meno on ollut kaikkea muuta kuin lennokasta.

Joukkue ajelehtii tällä hetkellä viiden ottelun tappioputkessa, kun sen vieraaksi saapuu Läntisen konferenssin kolmospaikalla oleva Jokerit.

Mainos alkaa:

Jokerit haki tiistaina komean voiton Ak Bars Kazanista, mikä toi joukkueelle varmasti rutkasti itseluottamusta lyhyen vieraskiertueen viimeiseen etappiin Novgorodissa. Jokereille tarjottava kerroin 2,23 napataan ilomielin niin sanotusti “pois kuleksimasta”.

KHL-KOHTEISIIN!

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat vedonlyöntilähteet koottuna samalle sivulle.

Nyt Pallomeri.netin uusimmat pitkävetovihjeet, kilpailut sekä tietysti tuplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!

Oletko jo tutustunut Liigan tilastotyökaluun? Vedonlyönti pilalle -työkalun ideana on helpottaa vedonlyöjien valintoja Liiga-otteluihin. Työkalun ansiosta näet todella kattavasti tilastoja aikaisemmista otteluista pelaajien ja joukkueiden vinkkelistä.


Joukkueet: ,
Ottelut: