KHL-vihjeet: Magnitogorsk – Jokerit | Su 14.2. klo 14:00

NHL-vihjeet Jokerit Liiga-vihjeet KHL-vihjeet NHL-vihjeet vetovihjeet lätkä jääkiekko shl-vihjeet lätkävihjeet pallomeri

Sunnuntaille isketään pöytään KHL-vihjeet, sillä Magnitogorsk on ollut hurjassa vireessä, kun taas Jokerien tekeminen on viime aikoina jättänyt paljonkin toivomisen varaa.

KHL-vihjeet: Jokerit selvänä altavastaajana otteluun

Kuten jo mainittiin, on Jokerien lähiaikojen suorittaminen ollu melko heikolla tolalla. Joukkue on kärsinyt viimeisimpään kuuteen otteluun peräti viisi tappiota, ja viimeisimpänä sarjajumbo Kunlun kävi hakemassa Helsingistä 5-4-jatkoaikavoiton.

Tänään vastus koveneekin sitten potenssiin sata, sillä Magnitogorsk kuuluu eittämättä koko KHL:n kovimpiin nippuihin, ja tällä hetkellä se liitelee peräti 10 ottelun varsinaisen peliajan voittojen putkessa.

Tähän kun lisätään vielä se fakta, että Magni vei viimeisen keskinäisen kohtaamisen pari viikkoa sitten vieraslukemin 1-5, alkaa pelivalinta olla selvä.

Mainos alkaa

Lapulle poimitaan Magnitogorsk -1,5, mutta myös Magnin suoran voiton kerroin on varsin pelattava.

SIIRRY COOLBETILLE TÄSTÄ!

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat koottuna samalle sivulle.

Nyt pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet, kilpailut sekä tietysti tuplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!