KHL-vihjeet: Lokomotiv Jaroslavl – Jokerit | Nähdäänkö kaukalossa epätoivoinen kotijoukkue?

KHL-vihjeet: Lokomotiv Jaroslavl – Jokerit | Nähdäänkö kaukalossa epätoivoinen kotijoukkue?

KHL-vihjeet tulevat tänään Lokomotiv Jaroslavlin ja Jokereiden välisestä ottelusta, jossa isännät ovat käytännössä pakkovoiton edessä. Tässä pelivalinta otteluun.

KHL-vihjeet:

Lokomotiv Jaroslavl – Jokerit

Jokerit johtaa ottelusarjaa ansaitusti voitoin 2-0. Lokomotiv Jaroslavl on ollut täysin jyrän alla kaksi ensimmäistä ottelua, joten tänä iltana joukkueen olisi kaivettava jostain muutama lisävaihde, jotta saumat vielä jatkopaikkaan pysyisivät jotenkin elossa. Jokereiden vieraspelaaminen on ollut tällä kaudella hyvää, mutta helppoa voiton hakeminen ei tule olemaan, sillä vastassa on äärimmäisen äänekäs kotiyleisö. Lokomotiv voitti Jokerit kotikaukalossa helmikuun alussa 5-0, joten se voi valaa tuosta uskoa omaan tekemiseen. Mikäli kaukalossa nähdään epätoivoinen kotijoukkue, joka antaa jokaisen pisaran pelille, niin kotivoitto ei ole mahdottomuus. Jokerit on kertoimissa jopa hieman oudosti selvä suosikki, joten lähdetään hakemaan Lokomotivin ML-voiton kautta maukasta osumaa hyvällä kertoimella.

SIIRRY COOLBETILLE TÄSTÄ!

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat vedonlyöntilähteet koottuna samalle sivulle.

Nyt Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet, kilpailut sekä tietysti tuplaus ja triplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut