KHL-vihjeet: Ak Bars Kazan – Jokerit | 2.9. klo 19:00

KHL-vihjeet NHL-vihjeet Jokerit Liiga-vihjeet KHL-vihjeet NHL-vihjeet vetovihjeet lätkä jääkiekko shl-vihjeet lätkävihjeet pallomeri

KHL-vihjeet tulevat torstaina pelattavasta Jokereiden kauden ensimmäisestä ottelusta, jossa vastaan asettuu Ak Bars Kazan.

Osallistu: Ak Bars Kazan – Jokerit -KISA: Veikkaa avausmaalin syntyaika & voita 50€ pelirahaa!

Ak Bars Kazan – Jokerit

Jokereiden harjoituskausi sujui loistavasti, vaikka mittarit eivät toisaalta aivan kummoisia ollut. Kuitenkin meno oli sen verran vakuuttavaa, että odotuksia tulevaan kauteen voi nostaa. Viime kaudella korona sotki täydellisesti Jokereiden kauden, mutta nyt toivottavasti ylimääräisiltä säädöksiltä vältytään.

Mainos alkaa

Ak Bars Kazan on loistava mittari kauden alkuun, sillä joukkue kuuluu ehdottomasti sarjan parhaimmistoon. Isäntien kokoonpano on muuttunut rajusti viime kaudesta ja se voi alkukaudesta näkyä vielä tekemisessä. Jokereilla onkin loistava sauma yllätykseen keskiviikkona. Lähtökohdat ovat erittäin otolliset ja vieraissa Jokereilta on tunnetusti nähty tiettyä nöyryyttä, jota voittaminen vaatii. Jokerit on saanut rosteriinsa enemmän tehokkuutta ja kenties myös laajuutta. Kaikki vaikuttaa hyvältä kauden avausottelun alla.

Lähdetään rohkeasti hakemaan Jokereiden voittoa lapulle, sillä Coolbet tarjoaa siitä loistavan kertoimen.

2.9. klo 19:00
Ak Bars KazanJokerit
Vihje: Jokerit
Kerroin: 3.50