KHL-vihjeet: Jokerit – SKA Pietari | Klo 18:30

Jokerit Liiga-vihjeet KHL-vihjeet NHL-vihjeet vetovihjeet lätkä jääkiekko shl-vihjeet lätkävihjeet pallomeri

KHL-vihjeet tulevat illan herkkupalasta, jossa Helsingin Jokerit isännöi SKA Pietaria. Tsekkaa pelivalinta ja perustelut iltaan!

KHL-vihjeet: Jokerit kohtaa rakkaan vihollisensa

Jokereiden tilanne huippuotteluun on melkoisen mukava, sillä peli asettui uomiinsa Lokomotiv Jaroslavlia vastaan ja tuloksena oli tärkeä 4-3-voitto. Kokoonpano näyttää tällä hetkellä todella laadukkaalta ja joukkueessa vallitsee koronahässäkän jälkeen positiivinen ilmapiiri. SKA Pietari on mittava haaste, mutta ei todellakaan mahdoton. Kertoimissa Jokereille on asetettu altavastaajan asema, mutta oikeasti kyseessä on pienten marginaalien kolikonheitto. Näin ollen parhaat pelivalinnat löytyvät isäntien puolelta.

Coolbet tarjoaa Jokereiden DNB-voitosta kertoimeksi 2.02. Tämä napsitaan lapulle. Tasapelin sattuessa siis panos palautuu, joten pieni varmistus on mukana.

SIIRRY COOLBETILLE TÄSTÄ!

Mainos alkaa

Sivuiltamme löytyy myös päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, johon kootaan päivittäin parhaat netistä löytyvät vetovihjeet sinun poimittavaksesi.

Pallomeri.netin uusimmat vedonlyöntivihjeet – sisältäen tuplauksen ja triplauksen – saat suoraan puhelimeen ilmaiseksi WhatsAppin kautta! Lisätietoa tilauksesta löydät TÄSTÄ!