KHL-vihjeet: Jokerit – Severstal | 26.12. klo 18:00

CHL-vihjeet KHL-vihjeet NHL-vihjeet Jokerit Liiga-vihjeet KHL-vihjeet NHL-vihjeet vetovihjeet lätkä jääkiekko shl-vihjeet lätkävihjeet pallomeri

Helsingin Jokerit palaa joulun vietolta kotikaukaloon, kun vieraaksi saapuu Severstal Tsherepovets. Tässä KHL-vihjeet otteluun!

Jokerit – Severstal

Jokereilla on alla neljän ottelun tappioputki, kun vieraissa vajavainen kokoonpano ei pystynyt taistelemaan pisteitä. Nyt edessä on kotiottelu ja jokainen varmasti tietää sen tosiasian, että voittojen tielle on päästävä. Severstal ei ole missään nimessä Jokereiden tasoinen nippu, vaikka onkin sarjataulukossa edellä.

Helsinkiläiset saavat varmasti tänään uusia pelaajia kaukaloon, joten jalkeilla on iskukykyinen kokoonpano. Alla on parin päivän nollaus, mikä teki varmasti hyvää ja nyt katseet on käännetty tuleviin otteluihin. Luotetaan Jokereiden voittoon, josta saa ihan mukavaa kerrointa lapulle.

SIIRRY COOLBETILLE TÄSTÄ!

Sivuiltamme löytyy myös päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, johon kootaan päivittäin parhaat netistä löytyvät vetovihjeet sinun poimittavaksesi.

Pallomeri.netin uusimmat vedonlyöntivihjeet – sisältäen tuplauksen ja triplauksen – saat suoraan puhelimeen ilmaiseksi WhatsAppin kautta! Lisätietoa tilauksesta löydät TÄSTÄ!