KHL-vihjeet: Jokerit päättää härkäviikon kotiotteluun Neftehimikiä vastaan

KHL-vihjeet: Jokerit päättää härkäviikon kotiotteluun Neftehimikiä vastaan

Jokerit taistelee sunnuntaina jälleen isoista pisteistä, kun Hartwall Arenalle saapuu vieraaksi Neftehimik. Tässä pelivalinnat mielenkiintoiseen kohtaamiseen.

KHL-vihjeet:

Jokerit – Neftehimik

Jokereiden meno viimeisten kuukausien aikana on ollut mykistävän hyvää. Nyt kone on hieman sakannut eikä peliesitykset ole vakuuttaneet. Tästä huolimatta kaksi viimeistä ottelua on päättynyt voittoon, joten tulosta tulee heikommallakin pelillä. Se on kuitenkin varmaa, että lauantain Kunlun-voitto jätti paljon nälkää helsinkiläisjoukkueelle, joten valmistautumisen pitäisi tänään olla kunnossa. Neftehimik ei ole missään nimessä Jokereiden tasoinen joukkue ja kaiken lisäksi vieraissa tulokset ovat olleet surkeita. Laitetaan kotivoittoa lapulle.

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat vedonlyöntilähteet koottuna samalle sivulle.

Nyt Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet, kilpailut sekä tietysti tuplaus ja triplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut