KHL-vihjeet: Jokerit kohtaa lauantaina Magnitogorskin Hartwall Arenalla

KHL-vihjeet: Jokerit kohtaa lauantaina Magnitogorskin Hartwall Arenalla

KHL-vihjeet tulevat tänään Hartwall Arenalta, missä Jokerit saa vieraakseen Magnitogorskin. Katso perustelut lauantaipäivän pelivalintaan.

KHL-vihjeet:

Jokerit pelaa isoista pisteistä loppukauden aikana, sillä tavoitteena on voittaa oma divisioonansa, mikä takaisi kotiedun kahdelle ensimmäiselle pudotuspelikierrokselle. Magnitogorskilla panokset ovat ehkäpä vielä kovemmat, sillä joukkueen pudotuspelipaikka ei ole mitenkään varma, joten voittoja on pakko tulla. Joukkueet kohtasivat pari viikkoa sitten Magnitogorskin kotiluolassa ja tuolloin Jokerit oli vahvempi jatkoajan jälkeen 4-3. Nyt voisi kuvitella, että Jokereiden etulyöntiasema olisi selvempi, mutta toisin kävi. Kokoonpanojen julkaisu paljasti sen, että helsinkiläisjoukkueen maalilla aloittaa Antti Niemi, joka ei ole juurikaan luottoa viime kuukausien aikana saanut.

Jokereiden pelaaminen on epävarmaa aina, kun Niemi on maalilla ja se on heijastunut ikävällä tavalla tuloksiin. Kokenut maalivahti on päästänyt tällä kaudella selkänsä taakse yli 3,5 maalia ottelua kohden.

Tänään lapulle lähteekin Magnitogorskin yli 2,5 maalia.

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat vedonlyöntilähteet koottuna samalle sivulle.

Nyt Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet, kilpailut sekä tietysti tuplaus ja triplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut