KHL-vihjeet: Jokerit isännöi Lokomotiv Jaroslavlia illan jännitysnäytelmässä

KHL-vihjeet: Jokerit isännöi Lokomotiv Jaroslavlia illan jännitysnäytelmässä

KHL-vihjeet pitävät torstaina sisällään kaksi kohdetta, joiden kautta lähdetään hakemaan mukavaa tuplaa kotiin. Tässä pelivalinnat ja perustelut.

KHL-vihjeet:

Jokerit – Lokomotiv Jaroslavl

Jokerit palaa vieraskiertueelta kotikaukaloon, kun vastaan asettuu Lokomotiv Jaroslavl. Vierasjoukkue aloitti kauden surkeasti, mutta valmentajavaihdoksen jälkeen suunta on alkanut muuttumaan. Viime aikoina Lokomotiv on myös vahvistanut rivejään Magnus Pääjärvellä sekä Andrei Markovilla, joten uudella valmennuksella on ainakin työkalut kunnossa. Lokomotiv pystyy taistelemaan voitosta Helsingissä ihan tasapäin, joten vierailijoiden yli 1,5 maalista tarjolla oleva kerroin kelpaa lapulle.

Spartak Moskova – Severstal

Spartak Moskova on viiden ottelun mittaisessa voittoputkessa ja kaikissa näissä otteluissa on syntynyt vähintään kolme maalia. Sen sijaan Severstal on viiden ottelun mittaisessa tappioputkessa ja nyt joukkue lähtee vieraskiertueelle, jossa oli tällä kaudella ole juurikaan pisteitä herunut. Kauden 11 vierasottelua ovat tuoneet tilille seitsemän pistettä ja omiin on kolissut lähes kolme maalia ottelua kohden. Näiden johdosta Spartakin yli 2,5 maalia on KHL-tuplan toinen kohde.

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat vedonlyöntilähteet koottuna samalle sivulle.

Nyt Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet, kilpailut sekä tietysti tuplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!

 

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut