KHL-vihjeet: Jokerit vs. Lokomotiv Jaroslavl | Janis Kalnins palaa Jokereiden maalille

KHL-vihjeet Torpedo-Jokerit - Pallomeri.net

KHL-vihjeet tulevat tänään Hartwall Arenalta, jossa Jokerit ja Lokomotiv Jaroslavl iskevät toistamiseen yhteen. Lue perustelut ja pelivalinta tästä!

KHL-vihjeet:

Jokerit – Lokomotiv Jaroslavl

Jokerit vei avausottelun ansaitusti 6-0, joten Lokomotiv Jaroslavl joutuu kaivamaan jostain huomattavaa parannusta peliesitykseensä. Valmistautuminen otteluun on ainakin huomattavasti helpompaa kuin mitä se olisi ollut katkeran tiukan avaustappion jälkeen. Sarja on murskavoitosta huolimatta kuitenkin vain 1-0, joten Jokereilla ei ole varaa yhtään tuudittautua. Helsinkiläisjoukkueen pukukopissa on varmasti tiedostettu tämä, joten kaukalossa nähdään jälleen äärimmäisen sitoutunut ryhmä.

Lokomotiv Jaroslavl oli inhottava joukkue Jokereille runkosarjassa eikä avausottelu anna oikeaa kuvaa venäläisten iskukyvystä. Laatua löytyy tarpeeksi haastamaan Jokerit ihan tosissaan. Jokereiden flow on kuitenkin sitä luokkaa tällä hetkellä, että riittääköhän edes vierailijoiden huippupeli tuomaan voittoa. Janis Kalnins tekee paluun tolppien väliin, mikä lisää entisestään isäntien itseluottamusta.

Jokereiden voitosta saa jälleen yli 2 kerrointa, joten napataan se lapulle!

SIIRRY COOLBETILLE TÄSTÄ!

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat vedonlyöntilähteet koottuna samalle sivulle.

Nyt Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet, kilpailut sekä tietysti tuplaus ja triplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!