KHL-vihjeet: Onko Jokerit selättänyt peikon nimeltä Dynamo Moskova?

KHL-vihjeet Torpedo-Jokerit - Pallomeri.net

KHL-vihjeet tulevat tänään Hartwall Arenan suunnalta, missä Jokerit palaa kotiyleisön eteen, kun vieraaksi saapuu Dynamo Moskova.

KHL-vihjeet:

Jokerit – Dynamo Moskova

Jokereiden pitkä vieraskiertue päättyi tiistaina hienoon 5-2-voittoon Traktorista. Nyt edessä on paluu kotiluolaan, jossa koittaa välittömästi kova haaste. Dynamo Moskova on ollut helsinkiläiselle suuri peikko viime vuosien aikana, mutta syyskuun lopussa tuo mörkö saattoi karista pois, kun Jokerit haki Moskovasta 2-1-voiton.

Mainos alkaa

Dynamo Moskova tulee Helsinkiin neljän ottelun voittoputkessa, mutta mikä huomionarvoista, niin omiin on kolissut reippaasti maaleja. Tehokkuus on myös ollut kunnossa, mikä on lopulta tuonut pisteet kotiin.

Jokereiden valmistautuminen on varmasti kunnossa, koska jokainen pelaaja tietää illan vastustajan kovuuden. Luvassa on varmasti hieno ottelu, jossa tullaan myös näkemään maaleja. Kertoimien valossa Jokerit yli 2,5 maalia kuulostaa hyvältä pelivalinnalta iltaan.

Myös Petri Kontiolan yli 0,5 pistettä kannattaa ottaa kokeiluun, sillä kokenut hyökkääjä sai viime ottelussa hanat auki tehtailemalla 1+2. Nuo pisteet ovat omiaan nostamaan itseluottamusta ja kaiken lisäksi Veli-Matti Savinainen tuntuu sopivan Konnan ketjukaveriksi. Illan ottelusta voi tulla melko kuumakin, joten ylivoimaa on tiedossa, jolloin myös Kontiolan piste on entistä lähempänä.

SIIRRY COOLBETILLE TÄSTÄ!

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat vedonlyöntilähteet koottuna samalle sivulle.

Nyt Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet, kilpailut sekä tietysti tuplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!