KHL-vihjeet: Jokerit – Amur | Hartwall Arena klo 18:30

KHL-vihjeet: Jokerit – Amur | Hartwall Arena klo 18:30

KHL-vihjeet tulevat tänään Jokerit-Amur-pelistä, jossa suosikkia ei todellakaan tarvitse etsiä. Alta löydät perustelut ja pelivalinnan iltaan.

KISA! Veikkaa UK Championshipin voittaja ja voita VIP-matka The Mastersiin!

KHL-vihjeet:

Jokerit – Amur

Jokereiden viime viikko päättyi kaksijakoisesti, sillä ensiksi joukkue kaatoi vakuuttavan suorituksen päätteeksi Dynamo Moskovan numeroin 3-1. Sunnuntain Lokomotiv Jaroslavl -peli alkoi samoissa merkeissä, kunnes taso tipahti äkillisesti. Tämä maksoi lopulta pisteen, kun Lokomotiv nappasi voiton rankkarikisan päätteeksi. Jokereilla on pelissään hyviä aihioita, mutta jänne ei kestä pelistä toiseen. Se olisi kipeästi laitettava kuntoon, jotta helsinkiläiset taistelisivat kärkipään sijoituksista runkosarjassa.

Tiistaina Helsinkiin saapuu vieraaksi Amur, joka on sellainen joukkue, jolle ei yksinkertaisesti kotona saa hävitä. Jokereiden riveissä ei ole varaa lähteä takki auki, koska jokainen varmasti muistaa hetki sitten pelatun vierasottelun, joka päättyi Amurin voittoon. Nyt on aika maksella kalavelkoja.

Artikkelin kirjoitushetkellä Jokereiden voitosta saa Coolbetilta markkinoiden korkeimman kertoimen, joten se otetaan äkkiä talteen!

SIIRRY COOLBETILLE TÄSTÄ!

khl vetovihjeet jokerit

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat vedonlyöntilähteet koottuna samalle sivulle.

Nyt Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet, kilpailut sekä tietysti tuplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut