KHL-vihjeet: Jokerit-Ak Bars Kazan | Tarjolla markkinoiden korkein kerroin!

KHL-vihjeet: Jokerit-Ak Bars Kazan | Tarjolla markkinoiden korkein kerroin!

Illan KHL-vihjeet tulevat Helsingissä pelattavaan huippukamppailuun, jossa Jokerit isännöi hallitsevaa mestaria Ak Bars Kazania.

KHL-vihjeet:

Jokerit – Ak Bars Kazan

Jokerit kärsi maanantaina pahan tappion, kun ennakolta selvästi heikompi Neftekhimik löi vaisun narrilauman. Nyt vastus on aivan kirkkainta kärkeä, kun hallitseva mestari Ak Bars Kazan saapuu Helsinkiin. Myös vierasjoukkueen pelit eivät ole sujuneet odotetulla tavalla, sillä alla on kolme peräkkäistä tappiota. Se on varmaa, että Kazan on ärsytetty ja voitontahtoinen, joten Jokereiden täytyy pystyä aivan nappisuoritukseen.

Kazan on materiaaliltaan kovempi joukkue, mutta Jokereiden kotietu tekee helsinkiläisistä suosikkeja. Kertoimissa on kuitenkin arvioitu Jokerit ehkäpä liian suureksi ennakkosuosikiksi, sillä Kazan on äärettömän vaarallinen joukkue. Myös Jokereiden maalivahtipeli ei ole tällä hetkellä sillä tasolla, että joukkue pystyisi ryöstämään pisteitä vajavaisella suorituksella. Coolbet tarjoaa Kazanin voitosta markkinoiden korkeimman kertoimen, johon on pakko tarttua kiinni.

KHL-KERTOIMET

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat vedonlyöntilähteet koottuna samalle sivulle.

Nyt Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet, kilpailut sekä tietysti tuplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut