KHL-vihjeet: Dynamo Moskova – Jokerit | Ke 3.2. klo 18:30

NHL-vihjeet Jokerit Liiga-vihjeet KHL-vihjeet NHL-vihjeet vetovihjeet lätkä jääkiekko shl-vihjeet lätkävihjeet pallomeri

Jokerit on matkannut keskiviikon ratoksi Dynamo Moskovan vieraaksi. Tässä KHL-vihjeet kello 18:30 alkavaan huippumatsiin!

Jokerien kuusi viimeisintä ottelua ovat sujuneet varsin kaksijakoisesti, sillä joukkue on voittanut noista matseista kolme, mutta toisaalta tappioitakin on tullut saman verran – ja vieläpä varsin selvin lukemin.

Viimeisimmässä ottelussaan Jokerit kärsi tylyn 1-5-kotitappion Magnitogorskille.

Dynamo puolestaan on pelottavan kovassa lennossa; tällä hetkellä joukkue seilaa neljän ottelun voittoputkessa ja viimeisimpänä se kaatoi SKA Pietarin 2-0. Tämän myötä lapulle valikoituukin kotijoukkueen voitto, sillä onhan siitä tarjolla lähes kahden kerrointa.

Mainos alkaa

TÄSTÄ COOLBETILLE!

 

Sivuiltamme löytyy myös päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, johon kootaan päivittäin parhaat netistä löytyvät vetovihjeet sinun poimittavaksesi.

Pallomeri.netin uusimmat vedonlyöntivihjeet – sisältäen tuplauksen ja triplauksen – saat suoraan puhelimeen ilmaiseksi WhatsAppin kautta! Lisätietoa tilauksesta löydät TÄSTÄ!