KHL-vihjeet: Dynamo Moskova – Avtomobilist | 23.12. klo 18:30

TPS Tappara CHL-vihjeet KHL-vihjeet NHL-vihjeet Jokerit Liiga-vihjeet KHL-vihjeet NHL-vihjeet vetovihjeet lätkä jääkiekko shl-vihjeet lätkävihjeet pallomeri

KHL-vihjeet tulevat torstai-iltana pelattavasta Dynamo Moskovan ja Avtomobilistin välisestä ottelusta.

Dynamo Moskova – Avtomobilist

Dynamo Moskova taistelee tiukasti koko konferenssin voitosta. Kärki on kuitenkin äärimmäisen tiukka, joten jokainen voitto korostuu taistelussa. Avtomobilistin kausi ei ole sujunut odotusten mukaan, vaan joukkue joutuu taistelemaan tosissaan jopa pudotuspeleihin pääsystä. Varsinkin vieraissa on ollut valtavia ongelmia, sillä 16 edellisestä ottelusta on irronnut vain neljä voittoa.

Dynamo Moskova on äärimmilleen viritetty jengi, joka ei tähtipelaajiensa johdolla tule antamaan mitään ilmaiseksi. Kotivoittoa laitetaan lapulle.

Coolbetilta saa mainion kertoimen 1.76.

23.12. klo 18:30
Dynamo MoskovaAvtomobilist
Vihje: Dynamo Moskova
Kerroin: 1.78

Sivuiltamme löytyy myös päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, johon kootaan päivittäin parhaat netistä löytyvät vetovihjeet sinun poimittavaksesi.

Pallomeri.netin uusimmat vedonlyöntivihjeet – sisältäen tuplauksen ja triplauksen – saat suoraan puhelimeen ilmaiseksi WhatsAppin kautta! Lisätietoa tilauksesta löydät TÄSTÄ!