KHL-vihjeet: Dinamo Riika – CSKA Moskova | Tiistai 12.1. klo 19:30

NHL-vihjeet Jokerit Liiga-vihjeet KHL-vihjeet NHL-vihjeet vetovihjeet lätkä jääkiekko shl-vihjeet lätkävihjeet pallomeri

KHL-vihjeet tiistaille tulevat ottelusta Dinamo Riika – CSKA Moskova. Sanomattakin on varmasti selvää, että tässä ottelussa on vain yksi ennakkosuosikki.

Tsekkaa myös: NHL-kausi alkaa – voita vapaavalintaisen NHL-joukkueen pelipaita!

KHL-vihjeet: Dinamo Riika – CSKA Moskova

Dinamon kausi on ollut odotetunlainen, sillä joukkue löytyy koko KHL:n jumbosijalta. Torstaina Dinamo Minsk kävi hakemassa Latviasta voiton numeroin 2-6, ja lauantaina Lokomotiv Jaroslavl teki saman tempun lukemin 1-4.

Tänään vastus ei ainakaan helpotu, sillä vaikka CSKA:lla ei olekaan viime aikoina ollut päällään mikään lentokeli, on se materiaaliltaan ehdottomasti KHL:n kärkijoukkueita.

Mainos alkaa

Ainoa ”sudenkuoppa” piilee siinä, että moskovalaiset saapuisivat paikalle niin sanotusti takki auki, mutta viimeaikaiset hieman heikommat esitykset pitänevät huolta, että CSKA tulee paikalle veren maku suussaan.

Siksipä lapulle painetaankin CSKA -2,5, sillä lukemat voivat yltyä ruman sorttisiksi.

SIIRRY COOLBETILLE TÄSTÄ!

Sivuiltamme löytyy myös päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, johon kootaan päivittäin parhaat netistä löytyvät vetovihjeet sinun poimittavaksesi.

Pallomeri.netin uusimmat vedonlyöntivihjeet – sisältäen tuplauksen ja triplauksen – saat suoraan puhelimeen ilmaiseksi WhatsAppin kautta! Lisätietoa tilauksesta löydät TÄSTÄ!