KHL-vihjeet: Dinamo Riika – CSKA Moskova | Tiistai 12.1. klo 19:30

NHL-vihjeet Jokerit Liiga-vihjeet KHL-vihjeet NHL-vihjeet vetovihjeet lätkä jääkiekko shl-vihjeet lätkävihjeet pallomeri

KHL-vihjeet tiistaille tulevat ottelusta Dinamo Riika – CSKA Moskova. Sanomattakin on varmasti selvää, että tässä ottelussa on vain yksi ennakkosuosikki.

Tsekkaa myös: NHL-kausi alkaa – voita vapaavalintaisen NHL-joukkueen pelipaita!

KHL-vihjeet: Dinamo Riika – CSKA Moskova

Dinamon kausi on ollut odotetunlainen, sillä joukkue löytyy koko KHL:n jumbosijalta. Torstaina Dinamo Minsk kävi hakemassa Latviasta voiton numeroin 2-6, ja lauantaina Lokomotiv Jaroslavl teki saman tempun lukemin 1-4.

Mainos alkaa

Tänään vastus ei ainakaan helpotu, sillä vaikka CSKA:lla ei olekaan viime aikoina ollut päällään mikään lentokeli, on se materiaaliltaan ehdottomasti KHL:n kärkijoukkueita.

Ainoa ”sudenkuoppa” piilee siinä, että moskovalaiset saapuisivat paikalle niin sanotusti takki auki, mutta viimeaikaiset hieman heikommat esitykset pitänevät huolta, että CSKA tulee paikalle veren maku suussaan.

Siksipä lapulle painetaankin CSKA -2,5, sillä lukemat voivat yltyä ruman sorttisiksi.

SIIRRY COOLBETILLE TÄSTÄ!

Sivuiltamme löytyy myös päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, johon kootaan päivittäin parhaat netistä löytyvät vetovihjeet sinun poimittavaksesi.

Pallomeri.netin uusimmat vedonlyöntivihjeet – sisältäen tuplauksen ja triplauksen – saat suoraan puhelimeen ilmaiseksi WhatsAppin kautta! Lisätietoa tilauksesta löydät TÄSTÄ!