KHL-vihjeet: CSKA Moskova – Jokerit | Sunnuntai 3.1. klo 16:00

CHL-vihjeet KHL-vihjeet NHL-vihjeet Jokerit Liiga-vihjeet KHL-vihjeet NHL-vihjeet vetovihjeet lätkä jääkiekko shl-vihjeet lätkävihjeet pallomeri

KHL-vihjeet tulevat sunnuntain osalta luonnollisestikin Moskovan huippumatsista, jossa paikallinen CSKA isännöi Helsingin Jokereita.

KHL-vihjeet: CSKA Moskova – Jokerit

Jokerien taival on monen muun joukkueen tapaan ollut tällä kaudella hieman vaivalloinen, kun viime aikoinakin häirinneet koronatartunnat tai -altistumiset ovat verottaneet joukkueen miesvahvuutta.

Nyt jalkeilla on kuitenkin ollut taas eheämpi nippu ja narripaidat ovatkin yltyneet kolmen matsin voittoputkeen: Ensin kaatui Severstal voittolaukausten jälkeen 4-3, minkä jälkeen samoin numeroin nöyrtyi myös Lokomotiv Jaroslavl jatkoajalla.

Viimeisimpänä Jokerien vireen sai kokea suuri ja mahtava SKA Pietari lukemin 2-1, joten lähtökohdat sunnuntai-iltapäivän matsiin ovat loistavat.

Jokerit +1,5 tarjoaa sen verran mukavan kertoimen, että se napataan peleille. Kyseisessä skenaariossahan Jokerit saa hävitäkin matsin yhdellä maalilla ja veto osuu silti.

Mainittakoon nyt sekin vielä loppuun, että CSKA hävisi viimeisimmän ottelunsa HK Vitjazille 2-1, ja tuota matsia puolestaan edelsi voittolaukausten jälkeen tullut 4-3-tappio SKA:lle

SIIRRY COOLBETILLE TÄSTÄ!

Sivuiltamme löytyy myös päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, johon kootaan päivittäin parhaat netistä löytyvät vetovihjeet sinun poimittavaksesi.

Pallomeri.netin uusimmat vedonlyöntivihjeet – sisältäen tuplauksen ja triplauksen – saat suoraan puhelimeen ilmaiseksi WhatsAppin kautta! Lisätietoa tilauksesta löydät TÄSTÄ!