KHL-vihjeet: Sunnuntain mielenkiintoinen kierros tarjoaa pari hyvää pelivalintaa!

KHL-vihjeet: Sunnuntain mielenkiintoinen kierros tarjoaa pari hyvää pelivalintaa!

KHL:ssä on tänään useamman ottelun kierros, joten pelattavaa löytyy paljon. Päivän KHL-vihjeet tulevat Barys-Sochi- ja Magnitogorsk-Neftekhimik-otteluihin.

KHL-vihjeet:

Barys Astana – Sochi

Barys Astana saa tänään vieraakseen Sochin, joka on hävinnyt seitsemästä edellisestä vierasottelusta peräti kuusi. Sotshin ongelmat ovat puolustuspäässä, sillä joukkue on päästänyt 48 ottelussa peräti 128 maalia. Sen sijaan Barysin hyökkäys on yksi sarjan tehokkaimmista, joten isännät tulevat laittamaan Sochin puolustuksen äärimmäisen tiukille. Barysin yli 2,5 maalia kuulostaakin oivalta valinnalta sunnuntaille.

Magnitogorsk – Neftekhimik

Magnitogorsk saa tänään vastaansa Neftekhimikin, joka on ajautunut hurjaan syöksykierteeseen. Neftekhimik on hävinnyt edellisestä kymmenestä ottelusta peräti yhdeksän. Vieraskaukalossa joukkueen tappioputki on venynyt jo viiden ottelun mittaiseksi. Sen sijaan Magni on kolmen ottelun voittoputkessa ja joukkue taistelee tiukasti kotiedusta pudotuspeleihin. Kaikki merkit viittaavat tänään isäntien voittoon, josta on tarjolla ihan kelvollisia kertoimia.

KHL-KOHTEET

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat vedonlyöntilähteet koottuna samalle sivulle.

Nyt Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet, kilpailut sekä tietysti tuplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut