KHL-vihjeet: Suosikit ovat myös tänään vahvoilla

KHL-vihjeet: Suosikit ovat myös tänään vahvoilla

KHL-vihjeet osuivat eilen täydellisesti maaliin, joten tänään lähdetään hakemaan jälleen uutta tuplaa uuniin. Alta löydät pelivalinnat.

KHL-vihjeet:

Barys Astana – Avangard Omsk

Avangard Omsk oli avauskierroksella vakuuttavassa vireessä, sillä joukkue pudotti hallitsevan mestarin Ak Bars Kazanin voitoin 4-0. Sen sijaan Barys Astana joutui hakemaan jatkopaikkaa pidemmän kaavan kautta, sillä ratkaisu Torpedoa vastaan tuli vasta seitsemännessä pelissä.

Joukkueet kohtasivat runkosarjassa neljästi ja jokaisella kerralla Omsk vei pidemmän korren. Myös maaleja joukkueiden keskinäisissä nähtiin reippaasti, joten osumia sopii odottaa myös tänään. Omsk on ottelussa suosikki, vaikka Barys hieman hyötyy kotiedusta. Omsk yli 2,5 maalia on oikein maistuva kohde lapulle.

Avtomobilist – Salavat Ufa

Itäisen konferenssin voittanut Avtomobilist saa vastaansa hieman yllättäen Magnitogorskin pudottaneen Salavat Ufan. Suosikkia ottelupariin ei tarvitse hakea, sillä Avtomobilist osoitti avauskierroksella olevansa kunnossa, kun joukkue lähetti Traktorin laulukuoroon voitoin 4-0. Myös molemmat kauden keskinäiset ottelut menivät Avtomobilistin nimiin.

Kotietu kääntää entisestään vaakakuppia isäntien suuntaan ja myös materiaali on Avtomobilistilla laajempi. Ufa voi sinnitellä mukana, mikäli suomalaispelaajien johtama ykköskenttä jatkaa hurjaa virettään. Myös Ufan Juha Metsolan on jatkettava vastaavassa vireessä, sillä suomalaisveskari torjui Magnitogorskin laukaukset lähes 96 prosentin varmuudella.

Avto ei kuitenkaan anna avausottelussa mahdollisuuksia yllätykseen, joten lapulle lähtee kotivoitto.

KHL-KERTOIMET

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat vedonlyöntilähteet koottuna samalle sivulle.

Nyt Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet, kilpailut sekä tietysti tuplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut