KHL-vihjeet: Jokerit jatkaa idän kiertuetta Vladivostokin vieraana

KHL-vihjeet: Jokerit jatkaa idän kiertuetta Vladivostokin vieraana

KHL-vihjeet tulevat jo tiistaiaamulle, kun Jokerit hyppää kaukaloon jo klo 11:00. Tässä perustelut ja pelivalinnat tälle päivälle.

KHL-vihjeet:

Admiral Vladivostok – Jokerit

Jokerit aloitti massiivisen vieraskiertueen mainiosti, kun Kunlun kaatui Kiinassa numeroin 3-5. Nyt vastus pitäisi olla ennakkoon astetta helpompi, sillä Vladivostok on yksi koko sarjan heikoimmista joukkueista. Kotijoukkueella ei ole kaiken lisäksi enää mitään pelattavaa, vaan joukkue odottelee jo kesäloman alkua. Sen sijaan Jokerit kaipaa kipeästi pisteitä, sillä taistelu kolmannesta sijasta käy kuumana. Jokerit tulee jatkamaan voittojen tiellä selvästi heikompaa Vladivostokia vastaan. Muistakaahan, että matsi käynnistyy jo klo 11:00.

Amur – Lokomotiv Jaroslavl

Tässä kamppailussa lähtökohdat ovat lähes vastaavat, sillä Amur on jo ulkona pudotuspeleistä, kun taas Lokomotiv taistelee tiukasti kolmannesta sijasta Jokereiden kanssa. Myös Lokomotiv aloitti vieraskiertueensa voitolla, kun se kaatoi Vladivostokin numeroin 2-4. Amur on kuuden ottelun tappioputkessa eikä valoa näy tunnelin päässä. Selvästi laadukkaampi Lokomotiv tulee hakemaan pisteet kaukaa idästä.

Coolbet tarjoaa uusille asiakkaille maukkaan ensitalletusbonuksen, sillä 10€ talletuksella saa 50€ pelirahaa. Lue lisää täältä!

KHL-KOHTEET

Muista tarkistaa myös sivustoltamme löytyvät päivän kuumimmat vedonlyöntivihjeet lähteistä, josta on löydettävissä jokainen päivä netin parhaat vedonlyöntilähteet koottuna samalle sivulle.

Nyt Pallomeri.netin uusimmat vetovihjeet, kilpailut sekä tietysti tuplaus suoraan puhelimeen WhatsAppin kautta – ja tietenkin ilmaiseksi! Lisätietoa tilauksesta saat TÄÄLTÄ!

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut