KHL vetoaa THL:ään – pyytää Jokereiden karanteenin purkamista

KHL Venäjällä helsingin jokerit jari kurri khl - pallomeri.net

KHL:n otteluohjelma on mennyt viimeisen viikon aikana isosti uusiksi, kun useampi joukkue on joutunut karanteeniin koronaviruksen vuoksi.

Yksi näistä joukkueista on Jokerit, jonka vieraana käyneessä Neftehimikin joukkueessa todettiin koronavirustartuntoja Riikassa tehdyissä testeissä. Juuri ennen positiivisia testituloksia joukkue vieraili Helsingissä, joten Terveyden ja hyvinvoinnin laitos asetti Jokereiden joukkueen kahden viikon karanteenin altistumisen vuoksi.

KHL on nyt vedonnut THL:n puoleen, jotta Jokereiden karanteeni purettaisiin, sillä sarjan tiedotteen mukaan kaikki Neftehimikin positiiviset tartunnat osoittautuivat jatkotutkimuksissa negatiivisiksi. Näin ollen sarjan mielestä Jokereiden karanteeni on täten täysin turha.

Jokereiden pelaajia on testattu altistumisen jälkeen ja ainakin toistaiseksi kaikki testit ovat olleet negatiivisia. Mikäli THL ei kuitenkaan linjaansa muuta, niin helsinkiläisseuran karanteeni jatkuu vielä viikon verran ja siltä ajalta kaikki pelit siirtyvät tulevaisuuteen.

Mainos alkaa

Joukkueet: