KHL järjestää ”varjoplayoffit” – myös Jokerit mukana

Amur Neftehimik khl mailanheitto - pallomeri.net

KHL-kausi ei sittenkään ole täysin ohi. Liiga järjestää ”varjoplayoffit”, joissa fanien äänet ratkaisevat otteluparien tulokset.

KHL rimpuili pitkään koronavirusta vastaan, mutta joutui lopulta taipumaan ja päättämään kautensa ennenaikaisesti. Virallinen mestaruus jää jakamatta, mutta virutaalinen Gagarin Cup on kuin onkin jaossa. Tällä kertaa fanien äänet ratkaisevat tulokset.

Mukana ovat myös toiselta pudotuspelikierrokselta ennen sarjan keskeyttämistä vetäytyneet Jokerit ja Barys Nur-Sultan. Parillisina päivinä käydään ottelut pareissa SKA Pietari-Jokerit ja Barys Nur-Sultan – Sibir Novosibirsk. Parittomina päivinä puolestaan mitellään ottelupareissa TsSKA Moskova-Dynamo Moskova ja Ak Bars Kazan-Salavat Julajev Ufa.

Enemmän fanien ääniä ”pelipäivälle” varatun 12 tunnin aikana saanut joukkue voittaa. Otteluparit käydään paras seitsemästä -systeemillä, eli jatkopaikkaan vaaditaan neljä voittoa. Äänestys on käynnissä KHL:n Instagram- ja Twitter-tileillä.

Mainos alkaa

Lue myös: Yle: Liikenne- ja viestintäministeriö päivittää merkittävien tapahtumien listaa – urheilun tv-näkyvyyteen muutoksia?


Joukkueet: