KHL:n varjoplayoffeissa paljastui huijaus – liiga joutui rankaisemaan Barys Nur-Sultania

Barys Nur-Sultan maskotti KHL / Pallomeri.net

KHL-faneille järjestyissä varjoplayoffeissa on paljastunut huijaus. Liiga joutui puuttumaan tilanteeseen ja rankaisemaan Barys Nur-Sultania.

KHL perui varsinaiset pudotuspelinsä ja kertoi, ettei mestaruutta tulla jakamaan. Nopeasti liiga kuitenkin ilmoitti järjestävänsä fanien kesken käytävät varjoplayoffit.

Fanit ovat saaneet äänestää KHL:n sosiaalisen median kanavissa omia suosikkijoukkueitaan. Joukkueet on aseteltu ottelupareihin ja enemmän tietyssä ajassa ääniä saanut joukkueet voittaa “ottelun.” Aivan kuten kaukalossakin, myös varjoplayoffeissa matka jatuu neljällä otteluvoitolla.

Kaikki fanit eivät kuitenkaan ole olleet rehellisiä. KHL:n mukaan Barys Nur-Sultanin fanit ovat huijanneet äänestyksessä ja liiga joutui puuttumaan peliin.

– Virtuaalisen Gagarin Cupin ensimmäisen pelipäivän äänestystuloksen perusteella Barys sai 87 040 ääntä. Liigan päätöksen mukaan äänistä 50 prosenttia poistettiin vilpin takia. Barys ei osallistu huijaamiseen, mutta kiittää jääkiekon ystäviä aktiivisesta osallistumisesta äänestykseen. Muistutamme, että tämä on faneille tarkoitettu virtuaalinen peli, jonka tarkoitus on viihdyttää karanteenin aikana. Sarja jatkuu, toinen ottelu on huomenna, Barys toteaa omassa tiedottessaan.

Jokerit puolestaan voitti Pietarin SKA:n sarjan “avausottelussa” äänin 62 123–39 271.

Lue myös: Tuukka Rask sai tylyä palautetta Zdeno Charalta – ”Haju on aivan karmea”


Joukkueet: