Video: KHL listasi 10 hienointa ”yhden hitin ihmettä” – Frank Gymer pokkasi listan kakkospaikan

Frank Gymer KHL-Jokerit / Pallomeri.net

KHL julkisti videon, jossa listattiin 10 upeinta maalia pelaajilta, jotka tekivät urallaan vain yhden maalin. Pelicansin Frank Gymer nousi kakkoseksi.

KHL ruokki fanien kiekkonälkää julkaisemalla varsin mielenkiintoisen koostevideon. Liiga listasi Twitter-tilillään julkaisemallaan videolla liigan historian 10 komeinta maalia niin sanotuilta ”yhden hitin ihmeiltä”, eli pelaajilta, jotka onnistuivat urallaan vain kerran maalinteossa.

Vuonna 2008 startanneen liigan lyhyehkön historian aikana on kaukaloissa ehtinyt kurvailemaan kuitenkin melkoinen liuta pelaajia ja videolta käy nopeasti selväksi, että lyhyemmän ja/tai tehottomamman visiitin ruplakaukaloihin tehneet pelaajat eivät ole mitään puukäsiä.

Mainos alkaa

Listalta löytyy myös suomalaisväriä, kun alkavalla kaudella Pelicansia edustava Frank Gymer nousi listan hopeasijalle maalillaan, jonka hän sivalsi pelatessaan Jokereissa kaudella 2016-2017.

Listan ykköspaikka menee kaudella 2012-2013 Sibir Novosibirskissä piipahtaneelle Nikita Osipoville, joka taituroi hämmästyttävän maalin käyttäen vain toista kättään.

KHL:n Top 10 ”yhden hitin ihmeet”:

Tsekkaa myös: MTV: Mikko Lehtonen joutui karuun välitilaan – pelitauko venymässä hurjan pitkäksi