IS: Viidellä KHL-seuralla on maksuvaikeuksia – Vitjazin pelaajilla palkat saamatta kolmen kuukauden ajalta

Vitjaz KHL / Pallomeri.net

Ilta-Sanomat uutisoi, että peräti viidellä KHL-seuralla on palkanmaksuvaikeuksia. Näistä Amur ja Vitjaz ovat pahimmassa liemessä.

KHL:n on tarkoitus alkaa 2. syyskuuta, mutta puolitoista kuukautta ennen kauden alkua moni asia on levällään, uutisoi Ilta-Sanomat.

Yksi akuuteista kysymyksistä on ensi kaudelle osallistuvien seurojen lukumäärä. KHL:n puheenjohtaja Aleksei Morozov kertoi liigan verkkosivujen haastattelussa, että peräti viidellä seuralla on palkanmaksuvaikeuksia.Kahdessa näistä seuroista, Vitjazissa ja Amurissa, tilanne on Morozovin mukaan huolestuttava.

Mainos alkaa

– Vielä odotellaan. Palkkoja on sisässä. Kaikilla pelaajilla on kolmen kuukauden palkat saamatta, joten kyseessä on aika suuret summat, kommentoi Vitjazissa viime kaudella pelannut Pekka Jormakka Ilta-Sanomille.

Jormakan mukaan tilanne on erittäin stressaava, eikä tilannepäivityksiä kuulu.

– Kukaan ei oikein ilmoita mitään. Agenttini hoitaa hommaa sinne suuntaan, mutta tässä on joutunut välillä itsekin ottamaan yhteyttä seuran joukkueenjohtajaan ja kysymään, että mikä on tilanne. Sieltä ilmoitettiin, että kaikkien palkkojen pitäisi tulla 25. heinäkuuta. Seuran on pakko hoitaa palkat, jos meinaavat pelata ensi kaudella, tietää Jormakka.

Lue myös: IL: KHL vaatii, että Jokerit muuttaa Venäjälle – uhkana sarjapaikan menetys