Video: KHL-matsi käynnistyi rajusti – Sotshin ja Omskin pelaajat pistivät tappeluksi suoraan aloituksesta

KHL HK Sotshi-Avangard Omsk / Pallomeri.net

KHL:ssä pistettiin ottelu käyntiin varsin tulikiven katkuisesti, kun Sotshin ja Omskin ykkösketjut tappelivat heti aloituskiekon jälkeen.

Maanantain KHL-kierroksella nähtiin astetta kovempi lähtö peliin, kun HK Sotshin ja Avangard Omskin välinen ottelu käynnistyi poikkeuksellisen rajusti. Heti avauskiekon pudottua jäähän, pudottivat molempien hyökkäysketjut hanskansa ja pistivät tappeluksi.

Tämä luonnollisesti viittaa siihen, että tappelut eivät olleet aivan täysin spontaaneja, vaan taustalla oli joko toisen joukkueen puolelta suunniteltu tempaus tai ketjujen yhdessä sopimat hippaset.

Ottelun tv-lähetyksen kuvista on hankala sanoa mistä oli kyse ja kuka aloitteet lopulta teki, mutta taisteluparit olivat hyvin selkeät, eikä kummankaan joukkueen puolustajat osallistuneet millään lailla tapahtumiin.

Viisiminuuttisille tappelemisesta lähtivät heti Sotshin Bogdan Jakimov, Viktor Baldajev ja JC Lipon sekä Omskilta Nikita Komarov, Pavel Dedunov ja Ilja Kablukov. Lipon sai lisäksi ylimääräisen kaksiminuuttisen väkivaltaisuudesta, mikä viittaisi siihen, että hänen katsottiin hässäkän aloittajaksi.

KHL-matsi käynnistyi poikkeuksellisen rajusti, kun Sotshin ja Omskin hyökkäysketjut pudottivat hanskat heti kättelyssä:

Tsekkaa myös: Kova siirtopommi KHL:ssä – Jokerit kauppasi Mikko Lehtosen oikeudet SKA:lle


Joukkueet: ,