Video: Taiturimainen voittomaali KHL:ssä – Severstal-hyökkääjä kiskaisi upean ilmaveivin

Daniil Vovchenko Severstal Tsherepovets / Pallomeri.net

KHK:ssä päästiin näkemään huikeaa taituruutta, kun Severstal Tsherepovetsin Daniil Vovchenko riipaisi komean ilmaveivin.

Perjantain KHL-kierroksella kohdanneet Severstal Tsherepovets ja Moskovan Spartak saivat aikaiseksi melko maalirikkaan ja jännittävän pelin, jonka voittomaali tuskin jättää ketään kylmäksi.

Severstalin hyökkääjä Daniil Vovchenko vei joukkueensa 4-2-johtoon kolmannen erän puolivälissä salamannopealla oivalluksellaan, jolla hän myös pääsi yllättämään Spartakin alakerran täysin.

Vovchenko kuljetti kiekkoa Spartakin maalin takana kunnes hän yhtäkkiä keksi, että hänellä oli täydellinen paikka yrittää ilmaveiviä. Näinpä Vovchenko otti kiekon lapansa päälle ja sujautti limpun nopealla liikkeellä etuyläkulmasta katiskaan ennen kuin Spartak ehti kunnolla reagoimaan.

Spartak teki lopusta jännittävän iskemällä kavennuksen seitsemän minuuttia ennen loppua, mutta Severstal kesti ja vei pinnat Vovchenkon maalilla lukemin 4-3.

Severstal Tsherepovetsin Daniil Vovchenko kiepauttaa komean ilmaveivin:

Katso myös: Video: Detroitin superlupaus sai osumaa SHL:ssä – Skellefteå-hyökkääjä huitaisi rumasti mailalla munille ja lensi pihalle


Joukkueet: