KHL-seuroilta kiusallisia päivityksiä – paljastuiko ensimmäiset suomalaiset olympiapelaajat?

Toronto Maple Leafs Suomalaistähdet Suomi Leijonat Harri Säteri KHL
Kuva. Getty Images

KHL-seurat ovat yhdessä tuumin julkistaneet sosiaalisen median puolella olympialaisiin valittuja pelaajiaan ja joukossa on ollut myös useampi suomalaispelaaja.

Esimerkiksi Sibir ilmoitti jo varmana tietona, että joukkueen maalivahti Harri Säteri on valittu olympialaisiin. Valinta ei toki ole minkäänlainen yllätys, vaan Säteri on Juho Olkinuoran kanssa tyrkyllä ykkösvahdiksi.

Myös Salavat Ufa tiesi kertoa, että joukkueen tehovitja Sakari Manninen, Teemu Hartikainen ja Markus Granlund ovat laitettu ehdokaslistalle Suomen olympiajoukkueeseen.

Kiusalliset paljastukset eivät suinkaan jääneet tähän, vaan listalle voidaan lisätä vielä Neftekhimik, joka ilmoitti maalivahtinsa Frans Tuohimaan valinnasta olympiajoukkueeseen. Tuohimaasta tullut paljastus varmistanee Suomen maalivahtikolmikon, sillä Säterin ja Tuohimaan lisäksi Olkinuora voidaan melkein varmasti nimetä mukaan.

Suomen valmennuksen kannalta paljastukset ovat tietysti kiusallisia, sillä tiedotustilaisuus joukkueesta on tiedossa vasta ensi viikolla.

Pekingin olympialaiset käynnistyvät 2. helmikuuta. Puolestaan jääkiekon osuus alkaa 9. helmikuuta.