IL: KHL-seura Vitjaz teki kovan päätöksen – suomalaiskolmikko sai monoa

Vitjaz Podolsk KHL / Pallomeri.net

Iltalehti uutisoi, että KHL-seura Vitjaz on antanut lähtöpassit koko suomalaiskolmikolleen. Asian vahvistaa seuran tiedottaja.

Iltalehti kertoo, että KHL-seura Vitjaz Podolsk on päätynyt tylyyn ratkaisuun ja heivaa koko suomalaiskolmikkonsa ulos joukkueesta. Näin ollen puolustaja Ville Lajunen ja hyökkääjät Pekka Jormakka sekä Joonas Nättinen ovat vapaita etsimään itselleen uudet seurat.

– Kyllä, kaikki kolme suomalaispelaajaa lähtevät Vitjazista tämän kauden jälkeen, seuran tiedottaja Gennadi Nabatov vahvisti Iltalehdelle.

KHL julisti viikko sitten kauden päättyneeksi koronaviruspandemian takia. Vitjazin kausi oli jo tyssänyt pudotuspelien ensimmäiselle kierrokselle. Virallisesti tämän kauden sopimukset ovat voimassa 30. huhtikuuta asti.

Mainos alkaa

Kolmikosta Lajunen, oli joukkueensa neljänneksi paras pistemies pelattuaan runkosarjassa 60 ottelua tehoin 4+21=25. Hyökkääjät Jormakka ja Nättinen takoivat kumpikin 21 pistettä, Jormakka lukemin 12+9, Nättinen 9+12.

Heistä jokaiselle ensimmäinen kausi Podolskissa jäi samalla myös viimeiseksi.

Lue myös: MTV: WBA-liitto teki kylmät – ykköshaastajan viitta menikin toisaalle, Robert Helenius sai vain epämääräisen ”tittelin”